Find way klein

Je weg vinden

Belangrijk! Ik benadruk dat ik geen arts ben, noch over kwalificaties beschik om professioneel werkzaam te zijn binnen de verslavingszorg. De informatie op deze website is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen. Helaas hoort bij deze persoonlijke ervaringen ook dat ik veel moeite heb moeten doen om toegang te krijgen tot een behandeling met Baclofen. Deze website is juist bedoeld om je makkelijker een weg te laten vinden naar een behandeling met Baclofen. Op verzoek kan ik je verder helpen. Neem hiervoor contact met me op via de Contact pagina.

Op deze website vind je veel informatie over alcoholverslaving en het medicijn Baclofen. Baclofen wordt steeds vaker gebruikt bij de behandeling van alcoholverslaving, omdat het tot nu toe het verreweg meest effectieve hulpmiddel blijkt te zijn. Baclofen heeft mij enorm geholpen definitief af te rekenen met mijn alcoholverslaving, op de minst onprettige manier, tegen de laagst mogelijke kosten. Geen alcohol gebruiken is voor mij geen kwestie van ijzeren zelfdiscipline, ik heb er ‘gewoon’ geen enkele behoefte meer aan. Oorzaak weg, behoefte weg, gebruik weg en dus een gezonder en prettiger leven. Om definitief te kunnen afrekenen met mijn alcoholverslaving heb ik veel meer moeten doen dan alleen Baclofen gebruiken. Baclofen is een krachtig hulpmiddel, maar geen wonderpil. Onder Behandeling kun je lezen wat daar voor mij verder bij kwam kijken.

Baclofen helpt ook bij andere verslavingen, waaronder die aan cocaïne, maar de informatie op deze website is gebaseerd op mijn eigen ervaringen met alcohol. De wereldwijd meest voorkomende verslaving, ongetwijfeld doordat het een maatschappelijk breed geaccepteerde drug is.